ELS CULPABLES DE LA VAGA SÓN LA GENERALITAT I LA DIRECCIÓ DE RTVV PER JUGAR AMB EL NOSTRE FUTUR. EN LA MASCLETADA DE DIUMENGE, TAMBÉ ENS FAREM SENTIR

Que la vaga continue sent un èxit només depèn de nosaltres. Els treballadors i treballadores de RTVV estem demostrant que estem vius. Ja hem aconseguit tombar la crema de les falles en negar-se l’empresa a negociar. I la vaga continuarà a pesar dels serveis mínims del 50 per cent que ha imposat als informatius  la Direcció General de Treball.  En la mascletada de diumenge, nosaltres també ens farem sentir.
Els membres del Comité d’Empresa i del Comité de Vaga estarem en els centres de treball vigilant,  i denunciant si cal , que no es produisca cap abús en els serveis mínims, ni cap coacció al dret de vaga, o cap substitució d’un vaguista.

COMUNICAT UNITARI DEL COMITÉD E VAGA

José López Jaraba, a més d’un pèssim gestor dels diners públics, pot passar a la història dels mitjans de comunicació valencians, com el primer director general que ha impedit la retransmissió de la cremà en Canal 9. La seua posició inflexible per a dur a terme un Expedient de Regulació d’Ocupació ens ha forçat a la vaga com a única mesura de defensa.
La direcció, amb l’impuls de la Generalitat, ha posat en marxa en els últims mesos tots els mecanismes per a tirar al carrer més de 1.000 persones dels que fem els tres canals de televisió de Canal 9 i els dos de Ràdio 9. Els treballadors amenaçats són molts dels companys que en els últims 23 anys estem oferint les exce·lents retransmissions de les nostres festes i tradicions, com les Falles o la Magdalena, que han contribuït a projectar-les per tota la Comunitat, incrementant la cohesió territorial.

La falta de diàleg de la Generalitat, i de la direcció encapçalada per José López Jaraba, per a buscar alternatives que garantisquen la viabilitat de RTVV sense posar en perill de forma traumàtica la continuïtat laboral de centenars de treballadors, ha posat Canal 9 i Ràdio 9 en una situació de tensió desconeguda fins ara. La iniciatia del Consell d’Administració, presidit pel regidor de l’Ajuntament de València, Miquel Domínguez, d’accelerar el procés per a l’aplicació de l’Expedient de Regulacó d’Ocupació han conduït a l’actual situació de conflicte. Són, per tant, el govern d’Alberto Fabra, la direcció de RTVV, encapsalada per José López Jaraba i el Consell d’Administració, presidit per Miquel Domínguez, els que poden perjudicar el conjunt dels valencians impedint-los per primera vegada en 23 anys veure la nit de la Cremà en Canal 9.
Els representants dels treballadors, durant la negociació preceptiva que hem mantingut els últims dies amb l’empresa hem oferit fòrmules per emetre  la cremà de forma parcial, però la direcció les ha rebujades.

La nostra protesta és un instrument de defensa dels llocs de treball i també de la radiotelevisió pública i del servei que ha de tindre per al conjunt dels valencians. La vaga d’este cap de setmana  preten garantir que en els pròxims anys continue retransmetent-se la Cremà, les mascletades i tota l’activitat festera i la informació més pròxima que Canal i Ràdio 9 han donat els últims anys. Una cobertura que els nostres directius han posat en perill amb el conflicte que han generat en RTVV amb l’amenaça d’ERO, i la seua voluntat d’acabar amb el servei públic de radiotelevisió valenciana.

Els treballadors exigim que el govern valencià i la direcció de RTVV paralitzen la  mesura traumàtica de l’ERO per a reconduir la situació en els nostres mitjans.

Lectures

  • 785,097 hits

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Març 2012
M T W T F S S
« Feb   abr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: